Programma September

Heeeey lieve speelclubbers,

HELAAS PINDAKAAS het is al weer de laatste maand van het chirojaar. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we er nog een supermegacoole maand van kunnen maken!!

1 september

TIK TAK BOOOEEEEMMMM!!!

Er staat jullie een zware missie te wachten! Staatsveiligheid heeft ons laten weten dat er een bom in Wijgmaal verstopt ligt. Deze zal ontploffen op 1 september om 17u30… We hebben niet veel tijd meer dus kom ons zeker helpen zodat we Wijgmaal kunnen redden!!

8 september

Vandaag is het tijd om misschien wel 1 van de leukste spellen van heel het chirojaar te spelen. We spelen namelijk het grote snoepspel. Lust jij wel eens een lekker snoepje? Dan mag je deze zondag zeker niet missen!

15 september

Vandaag mogen jullie je van je creatiefste kant tonen. We maken namelijk echte Mexicaanse piñata’s. Ook de actievelingen onder jullie zullen zich zeker niet vervelen, want jullie denken toch niet dat wij jullie de benodigdheden zomaar zullen geven…

22 september

Vandaag is het helaas zover, de allerlaatste chirozondag met jullie fantastische leiding. Maar niet getreurd, we maken er nog een fantastische dag van! Dat doen we met een echte Mexicaanse fiësta. Hierop mogen piñata’s natuurlijk niet ontbreken!

Doe zeker je kleurrijkste outfit aan en sombrero’s mogen ook altijd meegenomen worden ?

29 september

Het is GEEN CHIRO!

De leiding gaat op weekend om het nieuwe chirojaar voor te bereiden.

Hopelijk zien we jullie in oktober weer terug!!

Veeeeeeeeeeeeel groetjes

Bas, Mazen en Linde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *