Programma September

Hey ce, hier ons programma voor september:

1 september: De laatste maand is begonnen en die zetten we in met een giga verrassingsspel, benieuwd? Kom dan maar gewoon naar de Chiro vandaag.


8 september: Net bekomen van de slag bij Lo-Reninge en het is al tijd om een nieuwe strijd aan te gaan. Deze keer niet op land maar op zee. We gaan jullie allemaal nodig hebben om de boten van de vijand te laten zinken in de ‘real life zeeslag’.


15 september: Er is een moord gebeurd in Wijgmaal 😮 haal jullie FBI-skills al maar boven want jullie zullen deze moord moeten oplossen.


21 en 22 september: Vanaf volgende week splitsen onze wegen 🙁 Maar niet getreurd, we hebben voor jullie een zeer leuke afscheidssleepover in petto die van zaterdag 21 september op zondag 22 september zal doorgaan. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen voor 15 september (met de vermelding indien vegetarisch of een ander dieet). De specifieke informatie (uren en benodigdheden enzovoort) sturen we binnenkort nog door via mail. We hopen op een talrijke bijeenkomst zodat we dit leuke jaar op een nog leukere manier kunnen afsluiten!!!


Xxx (voor de laatste keer) jullie leiding 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *