Programma reuzen oktober

02/10 Whoohooo, het nieuwe chirojaar met een nieuwe leidingsploeg gaat eindelijk weer van start!! Vandaag moeten jullie zeker en vast massaal aanwezig zijn om te helpen bij de Reuzen zoektocht om er achter te komen wie jullie nieuwe leiding zal zijn ;)) Wie o wie zal jullie het leukste chirojaar ooit geven?

09/10 We kennen elkaar natuurlijk nog niet zoals het hoort! Vandaag halen we de creatieve kronkel weer eens uit de kast maar leren we elkaar dan ook nog eens goed kennen :))

16/10 Wie? Wat? Waar? Vandaag zullen jullie je detectieve skills moeten toepassen want we er valt een grote misdaad op te lossen! Wie kan er tippen aan Sherlock Holmes en kraakt het raadsel? We komen er allemaal achter op deze mysterieuze zondag

😉

23/10 OUDERDAG Beste ouders,Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 23 oktober zijn jullie meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. MEER INFO VOLGT!

Beste ouders, Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 23/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Meer info volgt nog! Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

30/10 Het is weer zo ver! De griezeligste periode van het jaar is weer daar! Halloweennnn :0 Vandaag mogen jullie allemaal jullie bangelijkste HALLOWEEN KOSTUUM aantrekken :)) We gaan op pad door het mooie, maar ook spookende wijgmaal!

Tot binnenkort! Wij hebben er alvast heeeeeel veel zin in

😉

Groetjes, jullie nieuwe leiding ;)))