Programma reuzen mei

Het is weer zover, de laatste maand Chiro alvorens ons langverwachte Chirokamp!

1 mei: We beginnen de maand met een knaller! Ben jij de slimste? Ben jij de snelste? We zullen het allemaal ontdekken bij: “Homo Universalis”!

Zondag 8 mei

De jaarlijkse traditie wordt verdergezet! Ben jij de King of the jungle? Of eerder fan van de pinguïns van Madagascar? Maak je geen zorgen! Beesten genoeg en voor ieder wat wils, deze zondag gaan we namelijk naar Planckendael!

We spreken om 9u40 af aan het station van Wijgmaal om samen de trein te nemen naar dit dierenparadijs. We komen om 17u41 terug aan in het station van Wijgmaal. (Deze uren zijn voorlopig nog onder voorbehoud aangezien de NMBS onze reisuren nog moet bevestigen. Bij wijzigingen laten we dit via de gebruikelijke kanalen zeker weten.)

Deze uitstap kost 20 euro. Gelieve dit bedrag cash aan de leiding af te geven voor vertrek. Indien je in het bezit bent van een abonnement van Planckendael mag je deze zeker ook afgeven en vragen we nog 5 euro voor de trein.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen meekunnen, mogen jullie ons steeds contacteren indien het moeilijk is deze 20 euro te betalen. Dan helpen we graag!

Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen! Als (hopelijk) het zonnetje hard schijnt, is een hoofddeksel en zonnecrème ook aangeraden.

15 mei: Om het jaar mooi af te sluiten gaan we het een beetje spannend houden… . Ben jij benieuwd welke verassing wij voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker naar de Chiro voor het grote verassingsspel!

21 mei (zaterdag): Ja, jullie lezen het goed. We doen vandaag Chiro op een zaterdag! Wijgmaalse feesten is terug van weggeweest en dit gaan wij dan ook weer mooi inzetten met de kinderloop! Meer informatie volgt later via mail! Groetjes Jullie favoriete leiding