Programma rakwi februari

02/02

Vandaag spelen we één-tegen-allen. Een simpele één-tegen-allen? Dat onoriginele spel dat we al sinds de speelclub meerdere keren per jaar spelen? Neen! We spelen namelijk één-tegen-allen met een twist. EEN-TEGEN-ALLEN: SPECIAL OLYMPICS EDITION! Allen aanwezig dus om een funky versie van deze klassieker te spelen.

Tot dan, rakkers!

Gehandicapte groetjes, jullie leiding


09/02

Het noodlot slaagt toe in Wijgmaal! De stress is hoog en het vertrouwen onder de dorpsgenoten laag. Er is iemand vermoord! We horen jullie al denken: “Wat was het moordwapen?”, “Waar is hij/zij vermoord?” en natuurlijk “Wie is de moordenaar?” . Geen zorgen Rakwi’s! Al deze prangende vragen zullen worden beantwoord tijdens Cluedo deze zondag.

Daaaaaaaaag!

Geheimzinnige groetjes, jullie leiding

16/02

CARNAVAL KOMT ERAAN! Niet alleen in Aalst maar ook in Wijgmaal. Kom dus zeker deze zondag om een heus carnavalsfeest te organiseren, Rakwi-style. Verkleden wordt aangeraden en geapprecieerd!

Dag en bedankt!

Gekke groetjes, jullie leiding


23/02

Vandaag splitsen we op. Ja hoor, dat lezen jullie goed, JONGENS EN MEISJES APART! Dé activiteit die maar eens in een blauwe maan plaatsvindt. Dit wil je niet missen! We zien jullie allemaal dan!

Doeiiii

Gendergescheiden groetjes, jullie leiding