Programma Rakwi februari

4 feb: Dag liefste Rakwi’s Vandaag gaan we Wijgmaal verkennen, hoe zie ik je denken? Wel, met een heuse pijlentocht! Niet zomaar een pijlentocht, neeneenee! Een Rakwipijlentocht!!!! Met als klap op de vuurpijl, een verrassing die we later bekend maken! Tot dan!

11 feb Welkom, avontuurlijke rakwi’s, bij het spannendste spel van het jaar: de Escape Room! Jullie missie, mocht je ervoor kiezen om hem aan te nemen, is om de geheime code van, de leider, Siebe zijn fiets te ontcijferen. Het wordt een reis vol mysteries, raadsels en avontuurlijke uitdagingen. Hopelijk geraken jullie er optijd uit voor de chiro gedaan is!!

18 feb Beste rakwi’s, Een hartelijke groet op deze prachtige dag! We staan aan de vooravond van een bijzonder project waarbij we onze kas willen vullen en jullie hulp is van onschatbare waarde. We gaan namelijk valentijnsplantjes en bloemen verkopen. Laten we samen de magie van Valentijn verspreiden en onze kas een welverdiende boost geven!

25 feb Dag Rakwi’s Zijn jullie klaar voor een dag vol hiphop-plezier! Trek allemaal jullie meest stijlvolle gangsteroutfits aan, want het wordt een dag om nooit te vergeten. Met verschillende dingen voor het een speciaal einde van het Kwik Rak Rock-spel. Laat de beats je leiden terwijl we samen een onvergetelijke gangsterdag beleven! 🎤🕶️🔥