Programma Rakwi februari

5 feb: Wie van jullie is er niet bang van een beetje vuil? En wie kan het snelst een puzzel oplossen? Wie houdt het hoofd koel in hete situaties, en wie is nergens beter dan thuis in alle markten? We spelen vandaag het spel met als titel: Homo Rakwiversalis. Na vandaag zal het spel die titel niet meer dragen, maar een van jullie! Zie dus maar dat jullie battle-benen klaar zijn om er een lap op te geven.

12 feb: Schiet cupido ook dit jaar zijn pijlen raak, of mist hij weer? Vandaag spelen we het valentijnsspel. We komen dus te weten of we een powerkoppel in de groep hebben. Niet te missen en een “must-listen” voor deze zondag: https://www.youtube.com/watch?v=wPAVrAhbH8k&ab_channel=BartPeeters-Topic

19 feb: Wat we vandaag gaan doen blijft geheim… We kunnen voorlopig enkel zeggen dat IEDEREEN best verkleed naar de chiro komt. De rest komen jullie op het moment zelf te weten!

26 feb: Vandaag gaan we naar de turnshow kijken! Belangrijk! Als je de turnshow niet wil missen, neem dan 5 euro mee voor je ticket.