Programma rakwi december

Lieve Rakwi’s, de laatste chirozondagen van 2021 zijn aangberoken!!! Tijd om ons nog een paar keer ferm te amuseren, zeker komen dus!!!!

05/12
Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Ook dit jaar zal de stoomboot naar Wijgmaal varen om onze chiro te komen bezoeken!!! Wij zijn alvast heel benieuwd of de kinderen van chiro Wijgmaal dit jaar braaf geweest zijn! Zou er iemand de zak in moeten van de pieten…?? Of is er misschien iemand van de leiding die net iets te ondeugend is geweest… Er is maar één manier om dit te weten te komen: wachten op onze lieve Sint!
Ps: kleed jullie warm!

12/12
Omdat onze escaperoom vorige maandt niet is kunnen doorgaan gaan we hem deze maand dubbel en dik inhalen! Kan jouw team het snelst ontsnappen uit de escaperoom? Kom je kans wagen deze zondag!

19/12
Joepieeeee ‘t is bijna kerst! We zouden natuurlijk geen Chiro zijn als we niet een heus kerstspel zouden spelen. Wat dat spel inhoudt kom je vandaag te weten! Kerstmuts is zeker een bonus 😉

26/12
Geen Chiro op een feestdag uiteraard, maar geniet allemaal van jullie kerstvakantie en we zien jullie in het nieuwe jaar!

Tot zondag!