Programma rakwi april

3/04 Wat gaan we doen op onze mooie zondag? Er zijn zoveel leuke dingen om te doen op een zondag… Tikkertje, baseballen, een quiz, Help!!! Ik heb keuzestress! Hopelijk jullie niet, deze week dubbel zoveel spellen. Maak jij de juiste keuze en kies je het juiste spel?

10/04 Wat doen jullie nu is echt het liefste van allemaal op de chiro? Cola drinken? Nee toch! Stil zijn? Natuurlijk niet! Voetballen? Bijna juist! Het is vuil worden natuurlijk! Trek die oude trui al maar aan, laat je chique jas maar thuis en bereid je voor op een niet zo propere namiddag vol plezier! (Ps mocht het nog niet duidelijk zijn, kleren aandoen die vuil mogen worden is aangeraden)

17/04 Pasen! Vandaag is het helaas geen Chiro omdat de Pasen vieren! Fijn paasfeest gewenst lieve Rakwi’s!!

22/04-23/04 JAWEEEEL HET IS ZOVER!!!!! Van vrijdag (22/03) op zaterdag (23/03) doen we een heuse Rakwi-sleepoverrrrr. Meer info zullen jullie ouders ontvangen via mail, maar zorg ervoor dat je zeker goed uitgerust bent want het wordt een sleepover om niet snel te vergeten, tot dan!!!!!

!!! 6 mei: Opgelet, dit is een vrijdag, maar vandaag organiseren wij een kinderfuif, speciaal voor jullie! Neem al je broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes en je beste verkleedkleren mee en kom je beste danspasjes tonen!

We beginnen eraan vanaf 18u en we gaan door tot 20u30. De fuif gaat door in de oude jongensschool, Baron Descampslaan 15. Voor de ouders is er ook een oudercafé voorzien, dus allemaal welkom!

24/04 Het is dan geen Chiro omdat we natuurlijk net onze mega-vette-epische-sleepover hebben gehad. Groetjes van jullie tofste leiding, Lotte, Melanie, Yaka, Wolf en Inthe