Programma Mei

Spijtig genoeg de laatste maand van dit chirojaar maar niet getreurd want we zetten de positieve vibe van leefweek gewoon door en gaan er samen een topmaand van maken!
5 meiVorige week hebben we door jullie harde werk zeer veel geld verdient dus nu is het tijd om dit geld te gaan spenderen!!! We gaan samen een logo ontwerpen en nadenken over wat we bestellen om te maken (regenjas, pullen, petjes,…) 
12 meiPLLLLAAANNNCCKKKEEENNNDAAAEEEELLLLLLL!!!!!!! Het wordt een leerrijke dag waarbij wij jullie als gidsen door deze wondere dierenwereld zullen leiden! Doe zeker al de nodige research over toffe dierenweetjes (http://newsmonkey.be/article/9971). Vraag aan de mammie of pappie 20 euro om dit tripje te bekostigen!Dresscode: Ultra toerist!

Maak jullie allemaal klaar voor een heuse ontdekkingstocht doorheen het levendige paradijs van Planckendael! We verzamelen om 9u30 aan het station in Wijgmaal om de trein te pakken richting Muizen en komen terug aan om 17u in Wijgmaal!
Kostprijs van dit tripje is € 20, voor degene met een abonnement is het € 5 (voor de treinrit).
Wat mee te nemen:

  • Lunchpakket voor in de middag
  • Voldoende water
  • Hoofddeksel
  • Zonnecréme
  • Regenjas (indien slechter weer)
  • Abonnement indien je één hebt

Tot zondag!


19 meiDag na de Wijgmaalse feesten… We doen het rustig aan. Mogelijks wordt deze dag verschoven naar volgende week om af te sluiten met een lekkere BBQ chez Ruelensvest !
Peace out!

Papa Matti en pluspapa Hannes HA GAYYYYYYYY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *