Programma maart Tiptiens

1 maart: Grote dag in Wijgmaal want het is TURNSHOWWWWWW!!!! Vandaag gaan we onze lieve turnsters van de groep een hart onder de riem steken en gaan we met z’n allen kijken naar deze mooie show J (Vergeet geen 4 euro mee te nemen voor de inkom)

8 maart: Helaas kunnen wij deze zondag zelf geen leiding geven… Ik hoor jullie al denken ‘WAT?!?! Zonder Lot en Floor is een chirodag toch helemaal niet leuk????’ Niets is minder waar, waaaant wij hebben gezorgd voor 2 mega leuke vervangers die jullie een hele leuke zondag gaan bezorgen!

15 maart: Tijd om eens met onze goede vrienden van de aspi-meisjes samen te komen voor een MEGA-TIPTIENS-ASPI-MEISJES-DAG, benieuwd wat we voor jullie in petto hebben? Maak dan maar dat je op de chiro bent vandaag!!!!

VRIJDAG 20 maart: aangezien de meeste van jullie al goed aan het leren zijn voor de examens houden we deze zondag geen chiro maar zijn jullie vrijdag welkom om te komen ontspannen! Lekker gezellig onder een dekentje een filmpje kijken met een lekker snackje, meer moet dat niet zijn. Het uur zullen we nog laten weten.

29 maart: OPGEPAST we doen pas chiro vanaf 16u, zo kunnen jullie nog een beetje leren en toch nog naar de chiro komen!

Allerliefste pubers van ons, wij wensen jullie nog mega veel succes met de examens, jullie gaan knallen!!!!

Kuskuskus lot&flok