Programma Maart 2019

2-3 maart

Het is tijd voor de tweede onvergetelijke sleep-over! Deze vindt plaats van zaterdag 2 maart tot zondag 3 maart 2019. Dit gaat net zoals vorige keer door in onze eigen chirolokalen.

We starten zaterdag om 14u en de ouders zijn zondag om 11u terug welkom om hun kleine spruit te komen ophalen. Zondag 3 maart zal het dan GEEN CHIRO zijn in de namiddag.

Moest je zoon/dochter nog niet ingeschreven zijn, maar toch nog graag meewillen. Gaat dit nog door een mailtje te sturen naar linde.pieck@hotmail.com. Laat zeker ook via mail weten of we bepaalde zaken rekening moeten houden zoals allergieën.

Benodigdheden:

–       Veldbed/matras

–       Slaapzak (eventueel reserveslaapzak)

–       Kussen

–       Knuffel

–       Pyjama

–       Zaklamp

–       Toiletgerief

–       Ondergoed

–       Voldoende speelkleren (kleren die hééél vuil mogen worden)

–       Reservekleren

–       Voldoende kousen

–       2 paar schoenen (zodat er geen natte schoenen moeten worden aangedaan)

–       Pantoffels voor binnen in de Chiro

–       Medicatie met handleiding afgeven aan de leiding bij aankomst

10 maart

Vandaag gaan we kijken naar de andere speelclubbers die het beste van zichzelf aan het geven zijn op de jaarlijkse turnshow. Wekenlang hebben ze geoefend om een geweldig spektakel in elkaar te steken. Hiervoor vragen we om 4 euro mee te nemen als inkom.

17 maart

Vorige maand hadden we de ruimtepakken nog even in de kast moeten laten hangen door het warme weer, maar vandaag vertrekken we echt. 3… 2… 1… Recht de ruimte in!! Kom zeker ontdekken of jij het in je hebt om een echte astronaut te zijn.

24 maart

Snoep, snoep en nog eens snoep! Vandaag spelen we het grote snoepspel. Zaag nog maar eens bij de mama en de papa om toch nog dat extra snoepje meer te eten zodat jij een echte snoepkenner wordt. Dat kan zeker nog van pas komen!

31 maart

Hip Hip Hoeraaaaaa! Leidster Linde was gisteren jarig en dat moet gevierd worden. We maken er samen een groot feest van en misschien heeft ze dan ook wel een heel lekkere traktatie mee… Tot dan!

Veel groetjes

Bas, Mazen en Linde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *