Programma Maart 2019

Wat is omhoog bitches?
Zondag 3 maartWe trekken onze stoute schoenen aan en trekken met onze fietsen naar t’stad, hier spelen wij onze eigen Chiro versie van Fouten Vrienden! De winnaar wordt beloond met eeuwige roem en de verliezer met eeuwige schande!
Zondag 10 maartWegens verplichtingen bij een niet nader genoemde vereniging is Hannes er niet bij vandaag maar geen spijt want vandaag krijgen jullie de eer om leiding te krijgen van de gebroeders Boyen en worden jullie zelf opgeleid om als een echte Boyen te kunnen functioneren (of juist niet)
Zondag 17 maartDe dag waarvan jullie altijd gedroomd hebben als kleine meisjes, jullie trouwdag!Maar met wie? Je komt het vandaag te weten bij Blind getrouwd!
Zondag 24 maartNa strenge préselecties is het de moment om voor eens en voor altijd te beslissen wie nu eigenlijk HET STOEMSTE WIJF TER WERELD is! Hiervoor is massala aanwezigheid vereist!
Zondag 31 maartWegens onvoorziene omstandigheden is Matti er vandaag niet bij maar niet getreurd want vandaag krijgen jullie de eer om van 2 Hendrickx’en leiding te krijgen! So you think you can Hendrickx? We shall see
Adios Hannos en Matyos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *