Programma kerels december

5 december:

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Ook dit jaar zal de stoomboot naar Wijgmaal varen om onze chiro te komen bezoeken!!! Wij zijn alvast heel benieuwd of de kinderen van chiro Wijgmaal dit jaar braaf geweest zijn! Zou er iemand de zak in moeten van de pieten…?? Of is er misschien iemand van de leiding die net iets te ondeugend is geweest… Er is maar één manier om dit te weten te komen: wachten op onze lieve Sint!

Ps: kleed jullie warm!

12 december:

Vandaag gaan we het prachtige dorp Wijgmaal doorwandelen met als hoofddoel de laagste score op het einde te hebben, we gaan Urban golfen. Oefen thuis dus best nog op je putt, je nadering, je lay-up en andere vormen van golfschoten zodat je zeker voorbereid bent op alle vormen van terrein. Wie thuis een golfclub of iets anders golf gerelateerd heeft mag dit zeker meenemen.

18 december:

Deze week doen we zaterdag avond een groot kerstfeest. Bij een kerstavond horen er natuurlijk zaken zoals, cadeaus, een kerstboom, en een goede kerstsfeer hier zullen we nog wat over zeggen de zondag ervoor. Op deze laatste Chiro dag van 2021 gaan we dus op ons gemak samen chillen en ons voorbereiden op het nieuwe jaar.