Programma Aspi-meisjes september

20 September

De op een na laatste chirozondag van het jaar en het wordt een knaller van een einde. We voorzien een zondag vol verrassingen. Het zou ook wel eens een zaterdag EN een zondag kunnen worden. We houden jullie op de hoogte! Dit is alvast de eerste verrassing. Een raadseltje om jullie bezig te houden: Ik speel wanneer ik werk en ik werk wanneer ik speel. Wie/wat ben ik?

27 september

De laatste chirozondag van het jaar maar niet getreurd. Volgende week begint er gewoon een nieuw jaar. Voor sommigen onder ons wordt het de laatste keer dus we gaan dit zeker vieren met een afscheidsspel… WOW!! Neem zeker je sportbenen mee en vergeet je allermooiste Yoga outfit niet! Het belooft een namiddag vol variatie te worden met zowel relaxatie als inspanning. Wie wordt het ALLERBESTE LID VAN SEPTEMBER? 27 September komen we hierachter.