Programma April

TIS VAN DATTEEE!Deze maand bouwen we geleidelijk aan op naar het absolute hoogtepunt van ons chirojaar, AII CARRRASPI!!!Vergeet hier zeker niet nog massaal reclame voor te maken en dan gaan we knallen!!!
7 aprilDe grote dag, de dag waar jullie al jaren van dromen! Jullie trouwdag! Maar met wie is dan jullie droomprins? Kom af en ontdek het in deze aflevering van Blind Getrouwd!
woensdag 10 aprilTijd voor try-outs van onze overheerlijke burrito’s! Daarna zijn er nog enkele zaken die we moeten bespreken in verband met ai carraspi en enkele kleine voorbereidingen die we moeten treffen!
14 aprilMooi weer vandaag, ik doe alles vandaag liever traag,… . Maar wij niet hoor, pak alle soorten sledes mee en we wagen ons aan de afdalingen van de Wezemaalse bergen met hopelijk een heerlijk brandend zonnetje.
21 aprilWij doen dit weekend de warming up van onze leefweek maar dan met de leidingsploeg! 
21-28 aprilLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFWWWWWWWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!Meer info over deze legendarische week volgt binnenkort!
ADIOS AMIGOSHannos en Matyos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *