Programma Speelclub september

Liefste speelclubbers

Nu we allemaal terug naar school gaan, is het hoog tijd dat ook de chiro weer begint. Nog een laatste maand spelen, ravotten, ons vuil maken, maar vooral ons keihard amuseren! Vanaf oktober zullen jullie andere leiding krijgen en gaan sommigen onder jullie misschien wel naar een andere groep? We gaan er dus nog een laatste maand een lap op geven!
PS: Moest de zon er deze maand nog doorkomen, breng je best reservekledij mee, want dan spelen we waterspelletjes. Indien het regent, vergeet dan zeker je jas niet, want een drupje regen weerhoudt ons niet van buitenspelen 
J

Zondag 2 september
Deze zondag staat helemaal in het teken van leider Gust. Dit wil dus zeggen dat we buiten gaan ravotten, gewone, superfijne chirospelletjes gaan spelen en dit op megacoole muziekbeats. Warm die stemmen dus maar op, want jullie kennen de liedjes intussen… 😉

Zondag 9 september
Jep, vandaag is leidster Irina aan de beurt. We gaan onze creatieve talenten weer bovenhalen, en ja, als er een spatje regen is gevallen zullen we ons ook wagen aan lekker vettige modderspelen!! Doe dus zeker kleren aan die vuil mogen worden, dat is voor beide activiteiten een must! 
J

Zondag 16 september
Tot slot is het aan leidster Emma. Vandaag spelen we nog een laatste keer stratego, eentje om het af te leren. Begin al maar te oefenen op blad-steen-schaar, ten aanvaaaaaaaaal!

Zondag 23 september
De laatste zondag van het chirojaar. De voorbije maand hebben we allemaal activiteiten gedaan die de leiding heel fijn vond het afgelopen jaar, maar deze zondag is het aan jullie om te kiezen. Wat we gaan doen is dus nog een verrassing, zowel voor jullie als voor ons. Gedurende de hele maand mogen jullie zelf stemmen op wat jullie willen doen deze maand. Denk dus maar al na wat je leukste vond het voorbije jaar, wie weet komt het deze zondag wel terug!

Zondag 30 september

Vandaag is het, helaas pindakaas, geen chiro. Alle leiding is samen op weekend om het nieuwe jaar zo goed mogelijk voor te bereiden zodat jullie ook volgend jaar een topchirojaar gaan hebben.

Ziezo, dat was het, de laatste maand van een fantastisch chirojaar! Dankjewel aan alle speelclubbers voor het fijne jaar, het leuke kamp, jullie zijn een topgroep!

 

XX De Leiding XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *