Programma speelclub oktober

Dag lieve speelclubbertjes!!

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer tijd voor een gloednieuw chirojaar, hoeraaa!! En bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook nieuwe leiding… Rarara… Wie zijn wij?? Dat blijft uiteraard nog even geheim, we kunnen alvast wel zeggen dat we 6 ogen, 6 oren, 3 neuzen en 3 monden hebben. Nog steeds geen idee? Dan zal je zondag zeker eens een kijkje moeten komen nemen!

8 oktober

Jeeeeej!!! Het nieuwe jaar is nu echt begonnen!! Deze zondag komen jullie te weten wie jullie leiding dit jaar zal zijn. Uiteraard geven wij onszelf niet zomaar prijs en zullen jullie eerst enkele beproevingen moeten doorstaan om ons te vinden. Haal die speurneus dus maar al boven!

15 oktober

Deze namiddag zijn ook mama en papa vanaf 15u30 uitgenodigd in de chiro om samen met ons te komen spelen. We gaan er dus voor zorgen dat ons lokaal prachtig versierd is! Heb je thuis nog mooie tekeningen liggen of posters van je idolen mag je deze zeker meebrengen.

=> Vandaag is een speciale chirodag. Want ook alle ouders zullen welkom zijn!!!

Vanaf 15u30 zal jong en oud zich vermengen om allemaal samen classic chiro games te spelen.Het ideale moment voor de ouders om terug hun jeugd te herbeleven en zich terug kind te voelen. De band tussen leden, leiding en ouders zal nog nooit zo goed zijn geweest.

Perfect om het nieuwe Chirojaar mee te beginnen. Vanaf 17u30 kan er gezamelijk frietjes en curryworsten worden gegeten ten voordele van Jakke Frit. Hij is jarenlang kookie geweest op kamp en dit voorkamp is zijn auto beschadigd geraakt door een vandalistische daad. Daarom organiseren wij een grote frietenbak!

Ps: Alle leden worden zoals altijd wel om 14u op de chiro verwacht

22 oktober

Dagen worden korten, nachten langer en zwarter, een griezelige gruwe wind waait door Wijgmaal, zombies ontwaken uit hun graf en ook heksen ontstoffen hun bezemsteel om weer op pad te gaan… O ja, Halloween is in aantocht! Om deze mooie tijd te vieren, gaan we vandaag aan de slag met pompoenen, we gaan onze eigen pompoenensoep maken, dat wordt leeeeekkeeeeeer!!! 😀

29 oktober

Na onze pompoen van vorige week gaan we deze keer zorgen dat we zelf ook helemaal in Halloween thema geraken. We gaan zelf Halloweenmaskers maken en een groot ‘zoek moordenaar spel’ spelen. Oefen je gemene lach dus maar al voor de spiegel want deze namiddag is niet voor watjes… Mwuhahahahaha!!!

Griezelige Groetjes,

Griezelgriet, Gekke Goblin en Gortige Gwabbel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *