Programma april

Dag mijn favoriete crazy in the coconut chics!

De donkerste maanden zijn weer voorbij, gelukkig hadden jullie leider Niko die wat licht bracht in de duisternis 😉
Tijd voor april, Irina in the house en een vol programma met vééél chirozondagen, hopelijk ook veel aanwezige tiptiens!!

2 april
‘My best friend’s wedding’, ‘the princess bride’, ‘my big fat greek wedding’, ‘father of the bride’, ’27 dresses’, ‘bride wars’, ‘wedding date’, ‘the wedding planner, ‘the wedding singer’, ‘wedding crashers’, ‘bridesmaids’,…
Droom je bij het horen van deze films al weg naar de dag dat je best friend je als bridesmaid vraagt? Wel, om op dat moment niet met de mond vol tanden te staan en exact te weten hoe dit aan te pakken, staat vandaag helemaal in het teken van bruiloften, jurken, bridesmaids,… We houden namelijk onze eigen ‘bride wars’, be prepared!!

9 april
Wist je dat vandaag de 99
e dag van het jaar is? Wist je dat het vandaag Palmzondag is? Wist je dat vandaag in het teken staat van bakken? Wist je dat we zelf een oven kunnen maken? Wist je dat we vandaag zelf gaan proberen om zelf brood/koekjes/… te bakken in onze eigen oven?

16 april
Helaas pindakaas, het regent chocolade-eieren en de leiding is gaan schuilen in Limburg (en maakt zich intussen nuttig om het kamp voor te bereiden). Het zal dus jammer genoeg geen chiro zijn vandaag.

23 april
In het stenen tijdperk kenden de mensen alles van soorten stenen, nu in het digitale tijdperk is kennis van informatica en social media all around. Tijd om die kennis eens te testen. En aangezien jullie leidster zo goed mee is met alle soorten social media (kuch kuch-not) kan je je voorbereiden op het enige wat zij kent, namelijk: facebook. Easy peasy voor jullie, toch?

30 april
Volgende maand is het onze spaghettidag, uiteraard moeten we zorgen dat we zelf goed voorbereid zijn op het eten van grote massa’s dus vandaag is het grand boef! Breng zelf allerlei lekkers mee, dan wordt het een topnamiddag!!

En dan is april weer voorbij… wat vliegt de tijd! Op naar mei!

X Ikke X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *