Programma Tiptiens Oktober 2018

7 oktober
Hey girlzzzz, ik hoop dat jullie klaar zijn voor een super mega vet jaar met jullie nieuwe awesome coole leiding!!! Vandaag is het overgang en daarna gaan jullie op een grote expeditie met als bestemming ….. HAHA dat gaan jullie zelf moeten uitzoeken :)))) Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig om het nieuwe chirojaar met een knaller te beginnen!!

14 oktober
First things first: wat is een essentieel element voor een lit chirojaar? EEN VET LOKAAL NATUURLIJK!! Haal dus de creatieve zielen in jullie naar boven en neem vanalles mee ( posters, vlaggetjes, foto’s, kalenders, kasten, stoelen, zetels, zitzakken,…. ) om deze prachtige ruimte een total make-over te geven!

21 oktober
Vandaag is het ouderdag! De ouders zijn dus welkom vanaf 15u30 om met ons classic chirogames met een twist te spelen! Kom dus allemaal en neem jullie oudjes mee xoxo ( meer info hierover vind je op de site en de fb pagina van de Chiro )

28 oktober
Het is eind oktober en we weten allemaal wat dit betekent: HALLOWEEEEEN!! Be prepared voor een griezelige namiddag vol aanstangjagende gebeurtenissen hehehe

Voila, dit is onze eerste maand!! Wij hopen op een super vet jaar en zijn stiekem een beetje zenuwachtig hihi

KUSJES
XOXO Leid(st)er 1 en Leid(st)er 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *