Programma tiptiens december

Heeey locas!!

December, een maand met veel kou, veel examens en veel stress, reden te meer dus om in de chiro wat ontspanningsmomenten te voorzien.

Zondag 4 december

Op 6 december verjaart de goedheilig man ‘Sinterklaas’, nu wil het toeval dat hij op 4 december al eens een bezoekje komt brengen bij ons in de chiro. Vanaf 16u zijn jullie meer dan welkom, met jullie schoen en brief in de aanslag, om eens bij Sinterklaas op de schoot te gaan zitten. Wie weet zijn jullie wel braaf geweest dit jaar en krijgen jullie wat lekkers van zwarte Piet.

Op zaterdagavond 3 december zullen we ook meeten in de chiro, hierover meer op facebook! 😉

Vrijdag 9 december

Een zaaaalig kampvuur, lekkere chocomelk, sneeuwwitte marshmallows, dat klinkt als een Winterdrink. Zoals in het begin van het jaar afgesproken zullen wij hier ook hot dogs en croques verkopen om onze kas nog wat te spijzen.

Vrijdag 16 december

De examens zijn nu toch al lang bezig hoor! Hoog tijd voor eens een avondje échte ontspanning. Warme dekentjes, thee, chocomelk, koekjes eeeennnn… gezelschapspelletjes! Breng jullie favoriete gezelschapspelletjes mee om er een fijne avond van de maken.

PS: Comfikleding is een must!

Zondag 25 december

Ho Ho Ho!! Vandaag zullen de poorten van de chiro dicht blijven. Alle leiding zit namelijk thuis of bij familie zich vol te steken met kalkoen en ander lekkers, hopelijk jullie ook!!

Fijne kerst ladies!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *