Programma reuzen oktober

8 oktober

Liefste Reuzen, de eerste dag van het nieuwe jaar is aangebroken. Sommige onder jullie zullen voor de eerste keer overwippen naar de leukste groep van het jaar en anderen hebben het geluk om te blijven. 😉 Zijn jullie benieuwd en kunnen jullie al raden wie jullie nieuwe leiding is? Wij zijn alvast nieuwsgierig naar jullie blije gezichtjes. Vandaag komen jullie dit allemaal te weten in een avontuurlijk zoektocht door Wijgmaal!

15 oktober

Wij zijn vastberaden om terug in de tijd te reizen. Het enigste probleem is dat we nog een teletijdmachine moeten bouwen! Helpen jullie ons om de coolste ter wereld te maken? Zo kunnen we volgende zondagen beginnen met onze grote avonturen doorheen de tijd.

LET OP: Deze namiddag organiseert de leiding een classic Chiro namiddag voor Ouders, leden én leiding. De ouders zijn welkom vanaf 15:30 om de leiding beter de leren kennen, een frietje te eten en eventuele vragen te stellen. Hopelijk zien we jullie dan!

=> Vandaag is een speciale chirodag. Want ook alle ouders zullen welkom zijn!!!

Vanaf 15u30 zal jong en oud zich vermengen om allemaal samen classic chiro games te spelen.Het ideale moment voor de ouders om terug hun jeugd te herbeleven en zich terug kind te voelen. De band tussen leden, leiding en ouders zal nog nooit zo goed zijn geweest. Perfect om het nieuwe Chirojaar mee te beginnen.

Vanaf 17u30 kan er gezamelijk frietjes en curryworsten worden gegeten ten voordele van Jakke Frit. Hij is jarenlang kookie geweest op kamp en dit voorkamp is zijn auto beschadigd geraakt door een vandalistische daad. Daarom organiseren wij een grote frietenbak!

Ps: Alle leden worden zoals altijd wel om 14u op de chiro verwacht

22 oktober

Beste reuzige Reuzen, zijn jullie al bekomen van vorige week en vooral … zijn jullie tevreden met jullie nieuwe leiding? We stappen voor de eerste zondag in onze teletijdmachine. Op reis naar 753 v. Chr. Een tijd waarbij strategie in veldslagen je belangrijkste troef is. Er zijn twee mogelijke uitkomsten bij het spelen van dit spel, je wint of je ‘sterft’ …

29 oktober

Het einde van Oktober. Jullie weten allemaal wat dat betekend: vandaag gaan we griezelen!! Kom allemaal in jullie engste Halloweenoutfits. Pompoenen en spinnenwebben zullen aanwezig zijn om een heus festijn te maken.

Jullie nieuwe leiding,

Aphrodite, Pan, Zeus & Dionysos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *