Programma Aspi jongens Oktober 2018

7/10:
Vandaag komen jullie erachter wie jullie nieuwe leiding is. Op het einde van jullie bedevaart wachten wij jullie met open armen op.

14/10:
Vandaag gaan we ons lokaal wat vetter inrichten. Neem dus zeker al je rommel mee waarvan je denkt dat het een plekje verdient in onze crib. Verf, kranten, behangpapier, porno, …. enzovoort is ook altijd wel-gekomen haha.

21/10:
Na het gigantische succes van vorig jaar houden we ook dit jaar weer een grote ouderdag. 21/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om samen met de jonge garde te komen ravotten. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Ideaal dus om het nieuwe chirojaar mee te beginnen!
Wat staat er precies op het programma:
15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…
16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!
17u-17u30:
Vragen stellen aan de leiding
Ideeën deponeren in onze ideeën box
Chiro t-shirt verkoop
Spaghettislag!!
Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de Aspi-meisjes. 5 van hun fietsen werden door een criminele daad gestolen bij het meer van Vielsalm. Op deze manier kunnen we de slachtoffers voor een deel ondersteunen!
Wij hopen alvast op veel aanwezigen en hopelijk zal de zon ook aanwezig zijn!

28/10:
Het leven is aan de snellen, altijd zo geweest. Daarom gaan we vandaag op zoek naar de snelste onder jullie. Drie, twee, één… Sssssssstart.

Jullie leiding, ga ik niet aan jullie neus hangen één en ga ik niet aan jullie neus hangen twee.
Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *